Antalis packaging
Technische Service

Bij elke verpakkingsmachine van Dekker Packaging wordt standaard de Dekker Service meegeleverd. Hiermee bent u verzekerd van een snelle en deskundige service gedurende de totale levensduur van uw verpakkingsmachine(s).

Service contract

Het is ook mogelijk een servicecontract af te sluiten, zodat uw verpakkingsmachine en/of -lijn in optimale conditie blijft. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over onze technische service. U kunt een voordelig servicecontract afsluiten, dat gericht is op preventief onderhoud zodat de continuïteit van uw productie gewaarborgd is. Klanten van Dekker Packaging met een servicecontract kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op telefonische ondersteuning. Vanzelfsprekend voldoet een Dekker verpakkingsmachine aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen (laagspanningsrichtlijn) en is dus voorzien van de wettelijk verplichte CE-markering. Tevens zijn de monteurs van Dekker Packaging VCA- en technisch gecertificeerd. Wat bedoel je met technisch gecertificeerd?

Ervaring

Dekker Packaging heeft 75 jaar ervaring met het onderhouden van verpakkingsmachines. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk een goede onderdelenservice is. Dekker Packaging beschikt daarom over een eigen onderdelenmagazijn. De machineonderdelen die het gevoeligst zijn voor slijtage hebben wij doorlopend op voorraad. Tevens garanderen we dat reserveonderdelen ook na vele jaren nog verkrijgbaar zijn.


 

 

Contact

Onze technische afdeling is via onderstaande telefoonnummers te bereiken:

  • Bestellen van en vragen over onderdelen:
    036 - 5397 584
  • Planning en storingsmelding:
    036 - 5397 538
  • Noodnummer:
    036 - 5397 511