Antalis packaging
Storingdienst

Een storing aan uw verpakkingsmachine kan nooit worden uitgesloten.

Voorkomen

De storing kan ontstaan door een foutieve handeling, slijtage of gebrekkige kennis. Meer dan 80% van de storingen die zich dagelijks bij machines voordoet, ontstaat door onvoldoende of verkeerd onderhoud van de machine. U kunt storingen gedeeltelijk vermijden door op de juiste manier met de machine om te gaan, maar alleen al het afsluiten van een onderhoudscontract bespaart u veel problemen.

Bij een storing is het belangrijk dat er snel een capabele monteur met voldoende reserveonderdelen aanwezig is. Met ruim twintig monteurs en technisch specialisten houden wij dagelijks ruim 12.000 machines aan de praat. Wij garanderen een responstijd van maximaal twintig uur na melding van de storing.

Onderhoudscontract

Bij machines met een onderhoudscontract hebben wij een reactietijd van 12 uur. Ook kunnen wij op individuele contractbasis een snellere responsreactie afspreken. Het is eventueel mogelijk een 24 uurs interventiecontract af te sluiten. Met een ruime onderdelenvoorraad in het magazijn en in de auto’s van onze technici bent u verzekerd van een snelle, adequate reactie.

 

 

Contact

Voor storingen en vragen over technische ondersteuning kunt u gedurende kantooruren
bellen op nummer
036-5397511

Ook na kantoortijd en in het weekend kunt u via dit nummer gebruik maken van onze storingslijn.